Nederlands

Van Heemstraweg 46
6641 AE Beuningen
Nederland

Laatste vacatures

08-05-2018 Beuningen Parttime HBO
08-05-2018 Beuningen Parttime HBO/WO

Over ons

Welkom

Chief Information Security Officer (CISO)

Vacaturedetails

Werkgebied

Gelderland
Beuningen

Contract

Parttime

Opleidingsniveau

HBO/WO

Salaris

n.t.b.

Branches

Gemeente

Opties

Solliciteren
Printen
Doorsturen
Share |

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Chief Information Security Officer (CISO)

Van08-05-2018 LocatieBeuningen UrenParttime OpleidingHBO/WO

 

 

De gemeenten Berg en Dal, Heumen en Beuningen hebben informatieveiligheid hoog in het vaandel staan. Zij werken o.a. op dit gebied samen.

 

Om de informatieveiligheid en de privacy van alle inwoners te borgen zij wij gezamenlijk op zoek naar een

 

Chief Information Security Officer (CISO)

18 uur per week

 

Wat ga je doen als Chief Information Security Officer?

Als CISO ben je dé spin in het web als het gaat om de beveiliging van informatie binnen de drie gemeenten. Je bent eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van, en toezicht houden op het (strategische) programma informatiebeveiliging. Je hebt een centrale rol in het beheren van alle processen die daarmee te maken hebben. Je moet hierbij denken aan het opstellen van o.a. beveiligingsplannen, controleplannen en het ENSIA verantwoordingsproces. Je coördineert de uitvoering van informatieveiligheidsmaatregelen en beveiligingsincidenten en geeft hierover voorlichting en advies aan het management, bestuur en de organisatie.

 

Je neemt initiatieven en zorgt ervoor dat gegevensbescherming hoog op de agenda blijft bij alle gemeenten. Dit alles doe je voor zowel de gemeenten Berg en Dal, Heumen en Beuningen.

 

Als Chief Information Security Officier (CISO) geef je functioneel leiding aan de Information Security Officer (ISO), de Adviseur gegevensbescherming en de Juridisch adviseur privacy. Alle personen zijn in dienst van een van de drie samenwerkende gemeenten.  

 

Functie-eisen

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau en over enige jaren werkervaring in een gemeentelijke organisatie. Actuele kennis van informatiebeveiliging en privacywetgeving bezit je en het is een pré als je op een of beide vakgebieden een afgeronde opleiding hebt. Je bent een netwerker, kunt snel schakelen en weet verbindingen te leggen tussen inhoudelijke onderwerpen en de partijen die erbij betrokken zijn. Je durft ook knopen door te hakken als het beoogde effect of resultaat dreigt uit te blijven. Je bent positief kritisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarbij heb je een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Werken voor 3 gemeenten op het vlak van ICT en het behandelen van juridische vraagstukken zie je als een leuke uitdaging!

 

Wat biedt Gemeente Beuningen jou?

De functie is gewaardeerd op schaal 11 (max. € 4.859,-- bruto voor een 36-urige werkweek). Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald. Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling, bij de gemeente Beuningen.

 

Informatie

Als je meer wilt weten over deze functie kun je contact opnemen met Eddie Krosenbrink, manager van de afdeling Informatie en Bedrijfsvoering. Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor deze functie wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Bij geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

 

Voor een goede indruk van de “thuis”gemeente Beuningen kijk naar https://youtu.be/FeK2SHgOlPk

 

Solliciteren op de functie van Chief Information Security Officer

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie vóór 28 mei 2018 achter via onze sollicitatiepagina t.a.v. de afdeling P&O.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Informatiebeveiliging, Privacywetgeving, Security Officer, Leidinggeven, Leidinggevende, Gemeente, Overheid, CISO

     
Vacature delen    
08-05-2018 Beuningen Parttime HBO
20-04-2018 Beuningen Fulltime HBO